Представяне на системата

В ХАРМОНИЯ СЪС СЕБЕ СИ

или как да поддържаме баланса на тялото, емоциите и психиката за по-пълноценен живот

Безплатен Уебинар на живо в ZOOM на 22.12.2022, 19.00h

В практическа ZOOM сесия онлайн на живо в реално време ще се запознаете с иновативна система и ще опитате някои прости упражнения, за да усетите върху себе си ефектите от въздействието им.

Системата е насочена към:

  • Спокойствие и увереност – за да бъдете над нещата
  • Повече енергия и жизненост – за да правите с удоволствие нещата, които обичате
  • Възстановяване естествения ход на вътрешните процеси в тялото
  • Балансирани емоции – за да се чувствате винаги в комфортно вътрешно равновесие
  • Каляване психиката и изостряне на ума, за да реагирате и да вземате решения бързо и без притеснения във всяка ситуация
  • Здраво и гъвкаво тяло – за да се движите свободно, без усилие и болка
  • Пълноценна почивка и спокоен сън – за да бъдете винаги отпочинали и в кондиция

Побързайте, местата са ограничени!

Системата ще бъде представена интерактивно, което налага ограничаване на броя участници.

ВАЖНО: Задължителна е предварителната регистрация за участие на посочения телефон. След като се регистрирате, ще Ви изпратим данните за влизане в ZOOM. Необходимо условие за пълноценно участие е включена камера на всички участници по време на цялата сесия. Участници с изключени камери няма да бъдат допускани. За да уважим личното пространство на всеки участник и неговото право на поверителност – записи няма да бъдат правени.

Древни знания адаптирани към съвременната реалност

Най-честите проблеми, чието решение търсят хората, практикуващи при нас, е липсата на вътрешна стабилност, спокойствие и баланс, невъзможност за контрол над емоциите, умора, стрес и ниска енергия, обездвижване и произхождащите от това здравословни проблеми.

Системата, с която ще се запознаете почива на принципите, биоенергетиката и медитативната практика на различни древни източни учения и е насочена изцяло към решаването на точно тези проблеми.

Представянето на системата ще бъде с практическа насоченост. Целта е всеки участник да почувства мощните ефекти на практиката и да придобие представа за нейния потенциал:

°   Успокояване на нервната система

°   Премахване на блокажите вътре в нас (ментални и физически)

°   Повече лекота, свобода и жизненост в резултат на разблокираната енергетика

Споделени истории

За сравнително краткото време при Майстор Сомов, Сиана споделя, че коренно е променила своя начин на живот и това как възприема нещата, които й се случват.

“Огромна полза е това да знаеш, че винаги можеш да се заредиш с тренировка по много ефективен и в същото време щадящ начин.” – казва Събина

“Тази практика е един противовес на всичко негативно, което ни се случва ежедневно в съвременния свят.” – споделя Мирослав

Вие може да сте един от тях! Не чакайте повече, погрижете се за Вашия по-добър живот!

Какво Ви очаква?

Теоретична част

Ще говорим за основни принципи, върху които се крепи нашето вътрешно равновесие и условията, необходими за поддържане на хармония между тяло, емоции и психика. Ще погледнем под нов ъгъл познатата връзка между трите и ще изучим механизмите, обуславящи нашето физическо и ментално здраве. Ще научим кога и защо нарушаваме равновесието и как да поправим това.

Практическа част

Ще направим диагностика на нашето текущо състояние, кондиция, блокажи. Ще определим заедно сферите, в които е необходимо да се работи. Ще опитаме заедно някои лесни упражнения, които илюстрират основните принципи. Ще научим как да се грижим за себе си и какво е необходимо да правим всеки ден, за да поддържаме постоянно състоянието на хармония между тяло, емоции и психика.

Време за въпроси, дискусия и индивидуални напътствия

Всички ние сме различни и имаме своите собствени търсения, нужди и трудности. За да бъде ефективна практиката, най-важното условие е индивидуалния подход. Всеки участник ще получи лични препоръки и съвети, които да отговарят на неговото моментно състояние и текущи необходимости. Местата в групата ще бъдат ограничени, за да може всеки да получи необходимото внимание.

Кой ще Ви поведе в новото преживяване?

Майстор Светослав Сомов посвещава живота си на изучаване на практики и системи, произхождащи от различни култури и традиции. Прекарва известно време в Китай, изучавайки техните принципи и мироглед, тяхната философия и начина, по който традиционните източни практики облагородяват човешкия живот. Има възможността да учи от някои от най-добрите, световно признати учители в Китай.

“Вярвам, че всеки човек е уникален и има своите собствени нужди и трудности. Затова винаги прилагам индивидуален подход към всеки ученик според неговите нужди, възможности и желание за промяна.”

Майстор Сомов има над 35 години опит, много от които преминават в преподаване. Да помага на хората да преоткриват уелнеса и да заживеят по-пълниценен живот, той превръща в своя мисия. Неговата цел е да помогне на всеки човек да се научи да използва древното знание по най-добрия за него начин, така че то да му бъде полезно и да му помага във всеки момент от живота.

“С течение на годините започнах да осъзнавам, че начинът ни на живот се променя твърде бързо и твърде много. Старите системи и изкуства все още са прекрасни и притежават ключа към нашето благоденствие, но те стават твърде трудни за постигане защото изискват време, отдаденост и последователност. Започнах да адаптирам системите така, че хората да могат да се възползват от тях въпреки натоварения и динамичен живот, който водят.” – разказва той.

Още една малка част от многобройните лични истории

Резултатите от практиката, за които Мая споделя във видеото сами говорят за ефективността на системата, а това да намериш решение за себе си, което да улеснява, вместо да утежнява натоварения график, е безценно.

“Има много неща, които не могат да се опишат в книга, защото думите не стигат.” – споделя Емил

“Практиките надминаха всичките ми очаквания и се чувствам прекрасно” – разказва Михаела

Как да се включите?

Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация на посочения телефон.
Броят на местата е ограничен. Не можем да гарантираме потвърждение за обадилите се в последния момент.
Всеки регистриран участник ще получи данни за вход към виртуалната стая в ZOOM.

Кога: 22.12.2021 (четвъртък)
Начален час: 19.00 часа
Къде: Онлайн на живо в ZOOM

ВАЖНО: Изискване на Майстор Сомов е камерите на участниците да бъдат включени през цялото време. Това ще му позволи да коригира Вашата практика и да Ви дава лични насоки и препоръки с цел постигане на максимална ефективност. Участници без  включени камери няма да се допускат. За да уважим личното пространство на всеки участник и неговото право на поверителност, записи няма да бъдат правени.

New Wellness Way, 2022 ©